Persuitnodiging: persconferentie DPD op dinsdag 14 februari

Donderdag 9 februari 2012 — Beste,
 
Op dinsdag 14 februari lanceert DPD, één van Europa’s grootste dienstverleners op het gebied van (inter)nationale pakketzendingen, een nieuw vooruitstrevend project. Als eerste en enige speler in zijn sector, zal DPD al haar pakketzendingen in de vijf belangrijkste Europese markten voortaan CO2 neutraal maken, zonder meerkost voor de klant. 
 
Hoe DPD dit zal doen en waarom, lichten wij u die dag graag toe tijdens een persmoment bij DPD in Mechelen. Dit is dan eveneens de ideale gelegenheid om kennis te maken met Marc Morioux, de nieuwe managing director van DPD Belux. Hij kan dan eveneens een toelichting geven over de cijfers en toekomstplannen van DPD.
 
Concreet:
Wat: Persmoment DPD
Wanneer: Dinsdag 14 februari om 11u
Waar: DPD, Egide Walschaertsstraat 20, 2800 Mechelen
 
Gelieve uw aanwezigheid op dit persmoment te bevestigen via e-mail (Emanuel@mindshake.biz) of via telefoon (02 478 18 44).
 
Met vriendelijke groeten,
 
Emanuel Sys
 
Over DPD in België
 
DPD (Belgium) NV positioneert zich als specialist in pakketdiensten over de weg in niet minder dan 38 landen en heeft circa 3500 klanten. Sinds de start in januari 1994 evolueerde DPD van 1 verdeelpunt naar 4: Mechelen, Aalter, Flémalle en Courcelles. DPD bezet in België momenteel de derde plaats voor de bestelling van pakjes in het B-to-B segment. DPD maakt deel uit van GeoPost, dochteronderneming van de Franse La Poste groep, en is een wereldwijde pakket- en expressspecialist. 

Contacteer ons

Emanuel Sys

MindShake PR

Over MindShake PR

MindShake PR is a young, refreshing, dynamic and innovative PR agency offering strategic and ‘no-nonsense' based communication advice.

MindShake PR
Buro & Design Center -3rd floor
Heizel Esplanade Heysel 1 box 25
1020 Brussels

Published with Prezly